"Sarah is the most efficient Realtor I have ever worked with. She is diligent, she understands the market, she doesn't waste time and she delivers an efficient and successful result. I contacted Sarah regarding the sale of my apartment and in less than 3 weeks she sold it. She had a professional photographer taking pictures of the apartment and listed in Funda immediately. In less than two weeks the apartment was under contract for an above market sale price and in 3 weeks she made magic.

I would recommend Sarah to everyone and would not work with anyone else."

Diego - Oosterdokskade 29


Gemiddeld: 9,3
Lokale marktkennis 9
Service en begeleiding 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9

Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden of familie. De makelaar is zeer enthousiast en gedreven, geeft meteen aan dat het huis heel snel verkocht gaat worden. Goed contact steeds, reageert en handelt op alles heel snel en adequaat.

Geschreven op 16 juli 2014


Gemiddeld: 10
Lokale marktkennis 10
Service en begeleiding 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10

Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Woning is verkocht binnen één dag met dank aan Sarah. Doorpakken op het juiste moment, concrete afspraken maken en oplevering binnen één week. Kortom top!

Geschreven op 10 juli 2014


Gemiddeld: 10
Lokale marktkennis 10
Service en begeleiding 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10

Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Sarah is een hele enthousiaste betrokken makelaar. Ze zit er bovenop en is heel goed in de onderhandeling en de actie tot snelle verkoop. Die snelle verkoop komt ook tot stand door haar creativiteit en inzet. Kortom, ik kan haar iedereen aanraden.

Een funda gebruiker (Mevr. Roos Kwint-van den Boogaart )
Verkoper van Kerkstraat 70 h

Geschreven op 30 mei 2014


Gemiddeld: 9,5
Lokale marktkennis 9
Service en begeleiding 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 10

Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden of familie. Het was een hele prettige samenwerking, pluspunt is zeker de bereikbaarheid.. Je kan altijd bellen en mails worden snel beantwoord. Ze steekt er veel tijd in, wacht niet af, is erg pro-actief.

Dhr. Ernst van Beekhuizen
Verkoper van Bloys van Treslongstraat 24 I

Geschreven op 26 mei 2014


Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden of familie.
Ik ben super tevreden over Sarah. Ze handelt snel en met kennis. Juist haar enthousiasme in combinatie met haar 24/7 werkwijze heeft mij veel plezier gedaan.

Prijs is iets hoger dan gemiddeld, maar daar handelt ze dan ook naar.
Wat mij betreft echt een aanrader qua makelaar!

Geschreven op 23 maart 2014
Rienk Oosterhof
Funenpark 278


De afgelopen 20 jaar heb ik aardig wat makelaars in Amsterdam ontmoet, maar niemand is zo uniek als Sarah. Haar inzet en vasthoudendheid is een verademing en geeft je als klant daadwerkelijk het gevoel dat je belangrijk bent.

In eerste instantie oogt ze kwetsbaar door haar frêle verschijning; maar daar ligt ook haar kracht. Ze overrompelt je met haar enthousiasme en energie en al gauw word je meegezogen in haar positivisme. En het belangrijkste: ze maakt het allemaal waar. Mijn advies daarom: koop of verkoop je een huis in Amsterdam, neem contact op met Sarah.

Natalie Pelzer
Albert Cuypstraat 154-I


Sarah van SOS makelaars is niet in 1 woord te beschrijven. Het is ook niet hetgeen zij doet; slechts 1 woord gebruiken. Met haar overweldigende, warme en pure manier van communiceren maakt zij al haar beloftes waar. Met passie, enthousiasme en karakter helpt zij iedereen aan onderdak. En op de juiste manier, want kennis van de markt en een perfecte strategie heeft ze als geen ander! Als klant word je, zonder daar zelf om te hoeven vragen, continu op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rondom de (ver)koop. Maar zeker niet te veel, want soms "regelt ze het gewoon zelf". Iets waar je als (ver)koper heel blij mee bent, want je hebt al genoeg zorgen en dingen te regelen.

Echt iedereen die zijn/haar huis wil verkopen of een huis zou willen kopen kan ik Sarah aanraden. Binnen no time voelt ze aan wat jij wilt en ze zal er werkelijk waar alles aan doen om dat te realiseren. Dat alles voor de juiste prijs en binnen jouw gewenste termijn.

SOS Makelaars als haast geboden is? Ik zou willen zeggen: SOS Makelaars als snelheid, kwaliteit en professionaliteit de wens is!

Ik verkocht mijn huis binnen 3 weken voor de vraagprijs! Ons nieuw aangeschafte huis werd precies op de datum opgeleverd die voor ons perfect was.

Liefs, Maudy

Maudy Willemen
Orteliusstraat 241-1
1056 NS Amsterdam


Verkoper van Westerdok 646
10
Lokale marktkennis 10
Service en begeleiding 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10

Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Sarah is een uitstekende makelaar die zich met ziel en zaligheid stort op het verkopen van je huis. Ze houdt je goed op de hoogte over vorderingen, denkt creatief en doet er alles aan om je huis op een goede manier te verkopen. Wij zijn heel tevreden over de persoonlijke begeleiding, de aandacht en de betrokkenheid die Sarah heeft laten zien. Zij heeft inmiddels onze beide huizen verkocht en ons geholpen bij de aankoop van onze nieuwe woning. Mochten we die ooit weer gaan verkopen zullen we Sarah zeker vragen om weer onze makelaar te zijn.


Onze woning had al drie jaar te koop gestaan. In die drie jaar hebben er in totaal 7 bezichtigingen plaats gevonden. We waren echt ten einde raad en halverwege januari van het vierde jaar is onze woning bij Sarah in de verkoop gegaan. Gelijk de eerste maand waren er al 10 bezichtigingen! Hierna is er een continue stroom van kijkers geweest. Sarah heeft het voor elkaar gekregen de woning binnen een jaar te verkopen tegen een hele goede prijs! Ze heeft met een niet aflatende energie alles uit de kast gehaald om onze woning zo snel en goed mogelijk te verkopen.
Stop met zoeken naar een goede makelaar en bel Sarah als je het eerlijk, professioneel en snel gedaan wilt krijgen. Sarah fikst het voor je!

Yuri.
Admiraal de Ruijterweg 366-II


Sarah verdiend een 10!
Lokale marktkennis 10
Service en begeleiding 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10

Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Sarah van SOS Makelaars is uniek. Uniek in haar kennis van de markt en haar kennis van mensen. Ze werkt zeer professioneel en gezien de oneindige lijst positieve reviews op haar website, is ze zeer succesvol in haar aanpak: snel verkopen voor een uitstekende prijs. Ons appartement was in 5 weken voor de vraagprijs verkocht. Ik durf SOS Makelaars aan iedereen aan te bevelen!

Jeroen & Froukje
Funenpark 275


Bij SOS Makelaars geldt dat de klant koning is. Ik was geen klant, desondanks voelde ik me toch koning. Nadat ik Sarah had ontmoet in haar rol van verkopend makelaar voor de verkoper heeft zij ongevraagd en met veel enthousiasme diverse woningen aangedragen die misschien wat voor mij zouden kunnen zijn. Ze voelde mijn wensen heel goed aan en spaarde kosten noch moeite om mij van dienst te kunnen zijn. Zij heeft daarbij echt haar eigen, zeer persoonlijke aanpak. Voor iedereen die een makelaar nodig heeft, praat eerst eens met Sarah!

Met hartelijke groet,
Luuk Hendriks


Sarah, kwam beoordeelde ,maakte een prijs en overwon.
In slechts 10 dagen had Sarah ons huis verkocht, wat een prestatie!
Sarah weet haar gevoel en visie voor de huizenmarkt perfect te combineren en om te zetten in daadkracht binnen SOS makelaars.
Je weet wat je wilt en wat je kan Sarah, hou dit vooral vol!
Wij gaan je zeker aanbevelen waar hulp is gewenst
Lydia en Wilfred
Kempenlaan 130


Dear Sarah,

You truly deserve this highley reference. For Nikki and I, this apartment was a lost cause. Nikki was worried about adverse effects on her credit if it did not sale. For me, it was not the reason. When a bank has to complete the sale (called in the US as a "short sale"), it put a bad mark on your credit report just the same as a foreclosure, but I wanted you at least to be compensated for your tireless efforts even if Nikki and I had nothing to gain. I'm very happy for you and you can be sure that I will recommend you to all the friends I left behind in Amsterdam and I keep in touch with.
My hat to you for a job well done!
Highest regards,

Bruno
Heintje Hoeksteeg 5 g


Het overweldigende zakelijke inzicht van Sarah op de Amsterdamse huizenmarkt neemt niet af van haar scherpe mensenkennis. Voor ons heeft ze bemiddeld in het onderhandelen van de aankoopprijs van onze eerste koopwoning en in het kort: she delivers! Wij genieten nu al 2 maanden volop van ons nieuwe stekje, dat we dankzij Sarah tegen de gewenste prijs hebben kunnen aankopen.

Groetjes!
Daniela
Egelantiersgracht 598


Referentie Rene Tugelaweg 138-E:

Sarah zei "je moet het voor die prijs in de markt zetten, want dan trek je heel veel mensen tegelijk. En misschien verkoop je het dan zelfs wel boven de vraagprijs". In deze markt? En moest ik de prijs niet wat hoger doen, zodat ik nog kon zakken? Sarah was heel stellig en dus haar advies opgevolgd. En ze kreeg gelijk. In 6 dagen verkocht boven de vraagprijs! Sarah kent de markt en weet wat de beste strategie is om je doel te bereiken.


'Als haast geboden is' staat er op de Te Koop borden van SOS makelaars. En daar is geen woord van gelogen: dwars tegen alle verwachtingen in heeft Sarah ons huis eind 2012 binnen vier weken weten te verkopen, en nog voor een goede prijs ook. We twijfelde behoorlijk of we het avontuur wel aan moesten gaan gezien de staat van de huizenmarkt, maar Sarah heeft ons over de streep getrokken. Met veel enthousiasme en een gedurfde strategie heeft ze ons huis op de markt gebracht, en ze was altijd bereikbaar voor overleg. In de eindfase bleek Sarah ook nog eens een kei in de onderhandeling. Als je op zoek bent naar een resultaatgerichte, flexibele makelaar met een schat aan ervaring in de Amsterdamse huizenmarkt, dan is SOS makelaars de ALLERBESTE keuze!

Ruud


Via Marcel van Hypotheekvisie zijn we aan Sarah gekoppeld en daar zijn we nog steeds erg blij mee. Mijn vriendin en ik hadden een ontzettend leuk huis in Baarn op het oog wat al enige tijd te koop stond. Toen we op een dag te horen kregen dat een andere partij een bod op de woning hadden uitgebracht hebben we onmiddellijk Sarah gebeld die direct voor ons een bod op de woning deed. Ons bod werd niet geaccepteerd waarna we de prijs op advies van Sarah ophoogden. Volledig tegen onze verwachting in werd dit bod wel geaccepteerd. Dit betekent voor ons dat we een onwijs goede deal hebben gesloten waardoor we in staat zijn het huis grondig te verbouwen wat ook wel nodig is.

Na de acceptatie van het bod liepen we tegen een hoop problemen aan met de verkopende makelaar. Omdat we langer dan gebruikelijk hebben moeten wachten tot we uberhaupt een koopakte kregen toegestuurd. Sarah heeft hier bovenop gezeten en zich maximaal ingezet om toch nog zo snel mogelijk te kunnen passeren. Zelfs tot op de dag van passeren hebben Sarah en de notaris Sjoerd Algera alles op alles gezet om alles rond te krijgen. Ondanks de vertraging was het zonder Sarah en Sjoerd echt niet gelukt om die dag te tekenen. We hebben niet alleen een geweldige prijs aan Sarah te danken, maar ook de geweldige zorg rondom het hele proces van de koop.

Alle lof voor Sarah.

Groet, Tom en Judith


Twijfelt u nog?
Denkt u ook: "Kan ik in deze tijd mijn huis nog verkopen?"
Bel SOS Makelaars en vertrouw op Sarah.
Haar enthousiasme, kennis, vaardigheden en karakter zorgen voor een snelle verkoop van uw huis.
Gewoon doen. Wij hebben het gedaan en SOS makelaars verkocht ons huis met succes binnen 7 weken!
Nogmaals dank voor je gouden deal.
Een zeer tevreden Margot en John van Zanten

Saskia van Uilenburgkade 40


Wij hebben inmiddels al 3 keer supergoed met Sarah samengewerkt. Sarah heeft 2 keer ons huis verkocht en 1 keer aangekocht. Ik ben ervan overtuigd dat niemand een betere verkoop en aankoop had kunnen realiseren dan Sarah. Echt ongelooflijk goed gedaan. Dit lukt Sarah door haar enorme inzet, enthousiasme en flexibiliteit. Ze is altijd bereikbaar, doet bezichtigingen op welke tijd dan ook en doet haar uiterste best om zowel koper als aankoper (klant) te helpen. Dus enorm bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt!

Vincent Spek & Mirella van Basten


Makelaar na makelaar is komen kijken naar mijn woning, allemaal vol negatieve berichten en doemdenkerij, en geen enkel die begreep wat voor mensen zo'n woning zou gaan kopen. En toen kwam Sarah, een maelstroom van energie en positiviteit. Wat een opluchting. En ze heeft haar beloftes ook waargemaakt - binnen drie weken verkocht, ook nog boven de vraagprijs. Bedankt Sarah!

Graham
Nieuwe Prinsengracht 80 HS


Wat heb je ons verrast Sarah, door in 2 1/2 week tijd de koper te vinden voor ons huis in Amsterdam. En dat in deze moeilijke tijden. Toen je begin juli 2012, bij onze eerste ontmoeting, zei dat je een grote kans zag om ons huis voor onze vakantie, half september, te verkopen, voelde dat als 'wishful thinking', maar.......het is je gelukt! En ook nog tegen de vraagprijs! Je slagvaardigheid en je flexibiliteit om bijna op elk gewenst moment een bezichtiging te doen waren jouw succesfactoren, denken we. Daarnaast je vermogen de positieve punten van een huis enthousiast onder de aandacht te brengen. We zijn erg blij dat we met jou in zee zijn gegaan!!

Cathalien Op 't Land, Weesp


Lieve Sarah

Wij zijn ontzettend blij met jouw prestatie van verkoop van ons huis. In een erg moeilijke markt heb jij het binnen 7 weken klaargespeeld! Met een grote dosis energie, enthousiasme en onderhandeling hebben we een mooie prijs gekregen voor ons appartement. Heel fijn dat je buiten office hours, in het weekend en tijdens onze vakantie klaar stond voor bezichtigingen en reacties. Samen met de snelle plaatsing op de bekende websites (met hele goede warme foto's) maakte dat volgens ons het verschil. Wij zullen je dan ook van harte aanraden aan iedereen die zijn/haar huis wenst te verkopen en wensen je veel succes en onverminderde energie toe!

Hartelijke groeten,
Diderik & Stonne - (verkoop appartement op de Kinkerstraat 108-III in Amsterdam)


Dear Sarah

We are overjoyed by your achievement of selling our house. In a very challenging market you very able to pull it off within 7 weeks! With a large dose of energy, enthusiasm and negotiation skills we got an excellent price for our apartment. Appreciated that you were available for sight visits and replies during out of office hours, the weekend and our holiday. Combined with early placing on the industry websites (with very good and warm pictures), we believe made the difference. We are happy to recommend you to anyone who is looking to sell his/hers house and wish you great success and an undiminished energy level!

Warm regards,

Diderik & Stonne - (sale apartment on the Kinkerstraat 108-III in Amsterdam)


Lieve Sarah

Het is nu bijna twee maanden geleden dat ik mijn eigen zolderpaleis kreeg en mijn uitzicht op die mooie molen herinnert mij er telkens aan de dankbaarheid die ik voor jou en Marcel voel.

In tijden van uitzichtloosheid en donkerte bracht jij LICHT!
Soms kom je in je leven een engel tegen die je daadwerkelijk verder helpt en je sterkt. Voor mij ben jij die engel geweest.

Soms schieten woorden tekort om je te bedanken voor alles wat je voor mij hebt gedaan, en de moed nooit zakken liet.

Jij staat voor mij voor HOOP en LICHT !
Engelen bestaan WEL !!

Veel Liefs,
Ara Halici
Zeeburgerdijk Amsterdam


"Durf je het aan om met een zgn 'kleinere partij' in zee te gaan?" vroeg de vastgoedfotograaf mij toen hij foto's van mijn woning kwam nemen. Ik had hem zojuist verteld dat ik 'mijn' makelaar maar niet kon vinden. Hij adviseerde mij Sarah van SOS Makelaars te bellen. Een makelaar die door het vuur gaat voor haar klanten verzekerde hij mij. Kleine partij, grote daden was mijn indruk na zijn verhaal.....eerst zien dan geloven. Dus ik heb Sarah gebeld en een afspraak gemaakt. Het klikte meteen en ik wist dat Sarah de klus zou klaren.. Drie maanden later: huis verkocht aan leuke mensen voor een goede prijs!

De fotograaf heeft niets teveel gezegd. Sarah je bent een topper! Niets is je teveel, altijd bereikbaar (zelfs voor de meest pietluttige dingen), altijd aan het meedenken en vooruit denken, integer en recht door zee. Snel verkopen kan bijna iedereen....snel en goed verkopen is een ander verhaal. Dat is in deze tijd is ook een kwestie van durven. Lef en doorzettingsvermogen zijn bij jou ruimschoots vertegenwoordigd. Daarnaast kun je potentiele kopers heel goed inschatten. Je weet snel wat voor vlees je in de kuip hebt.

Snel de woning verkopen was voor mij erg belangrijk. Toch heb je mij overtuigd om eerdere biedingen op de woning af te slaan omdat de prijs het huis niet waardig was. Ik mocht van jou het huis niet te grabbel gooien uit angst voor de markt. Jouw geduld, enthousiasme en positieve instelling hebben mij overtuigd. En ik ben je hier heel dankbaar voor! Eindrelustaat: het huis slechts paar weken later verkocht voor een veel betere prijs!

Dus nogmaals heel erg bedankt voor alles en heel veel succes in de toekomst!

Liefs,
Mirjana
Jaques Oppenheimstraat 2-1 Amsterdam


Hoera, mijn huis is verkocht!! Sarah, dank je wel. Zoals jij je hiervoor hebt ingezet, daar zijn geen woorden voor. Je kon er een week lang bijna slapen : zo vaak was je er om een rondleiding te geven.

Je weet: ik was in het begin nogal sceptisch: het was die andere makelaars al bijna 2 jaar niet gelukt om een koper te vinden. Kijkers genoeg, maar een bod ho maar.

Waarom zou het jou wel lukken? Maar je hebt het gedaan!! Chapeau! Ik zal je enthousiasme aanbevelen bij alle mensen, die er ook maar over denken een huis te willen kopen of verkopen.

Nogmaals hartstikke bedankt!!!

Rudi Hogeboom


De makelaar die wij genomen hebben is dezelfde die het appartement van onze onderburen zeer snel voor een hele mooie prijs heeft verkocht; Sarah van SOS Makelaars!!
Daarna heeft ze het appartement van een vriendin in no-time verkocht, een andere vriendin van onze onderbuurvrouw had haar huis al twee jaar in de verkoop bij een andere makelaar, kreeg het niet kwijt en via Sarah in de verkoop gedaan en ook in een paar weken verkocht!
Ik had twee makelaars uitgenodigd, Sarah en een andere ook op basis van goede referenties. De tweede kwam binnen en keek vervolgens naar de beperkingen die het appartement heeft, de moeilijke markt etc. Ze wilde eigenlijk geen prijs noemen want die moest ze op kantoor eerst doorrekenen en over hoe lang de verkoop kon duren, "tja met deze markt kon ze daar niks over zeggen natuurlijk, maar het zou wel lang duren". Via mail kreeg ik een vraagprijs van 189k door.
Sarah kwam binnen en keek naar de mogelijkheden van het appartement en zei binnen 10 minuten dat de vraagprijs 185k moest zijn en dan niet veel meer zakken: 1k voor wisselgeld of zo. Ik liet weten dat ik dit zwaar vond tegenvallen waarop ze vroeg: "Wil je het te koop zetten of wil je het echt verkopen?". Wij wilden het laatste. Vervolgens liet Sarah mij op Funda allerlei appartementen zien waarmee wij moesten concurreren. Zij liet weten dat met een vraagprijs van 185k wij het binnen 3 maanden kwijt zouden zijn.. 187k of 189k was volgens haar echt te hoog!
Nu, na een week in de verkoop is het, onder voorbehoud van technische keuring en financien verkocht. Keuring is vrijdag as, daarna gelijk naar de notaris voor voorlopig contract. Financien heeft de verkoper al voorbereid dus het lijkt erop dat het allemaal goed zou kunnen gaan.
Ik heb gemerkt dat Sarah ook echt verkoopt, ze laat de koper niet maar zo door het appartement dwalen maar wijst die echt op de mogelijk- en aantrekkelijkheden. Het is verkocht voor de vraagprijs door Sarah haar verkooptalent.
Voor alle verkopers die een makelaar zoeken die echt op zoek zijn naar een verkoper, is dan ook mijn advies; zij is de juiste makelaar met echt TALENT!

Simon Meitema
Hugo de Grootkade 40-2


Beste Sarah,

ik wilde je nog bedanken voor je positieve inzet bij het verkopen van ons geliefde plekje. We zijn ondertussen een beetje gewend in het nieuwe huis. Dat we nu zoveel ruimte hebben verzacht het gemis van het oude buurtje een beetje. Dit berichtje mag je overigens ook op je site zetten als je wilt. Ik denk dat we met jou de beste makelaar hebben gehad die we hadden kunnen hebben, omdat je flexibel bent, op de meest onmogelijke tijden klaarstaat waarbij je opgewekt blijft en vriendelijk. Als het nodig is zeg je wel waar het op staat en je stelt je op ten dienste van de klant, wie dat dan ook moge zijn. Misschien komen we je nog s ergens tegen, racend op je fiets door de stad. En als ik nog s een verkoopobject voor je moet restylen of mee moet denken over een verbouwproject dan weet je me te vinden... Wij gaan straks eerst een paar maanden met onze jochies op reis! Ga je goed.

liefs marian en jhon.

Orteliusstraat 302hs


Beste Sarah,

Jouw inzet en geweldige bereikbaarheid heeft ertoe geleid, dat het huis vanmijn vader zo snel en voor een prima prijs is verkocht.

Sarah ik ben je zeer erkentelijk voor de vakkundige,vriendelijk en correcte afhandeling van de verkoop. Ik ben blij dat Marcel jou als makelaar heeft aanbevolen!!!

Ik wens je veel succes voor de toekomst en nogmaals dank.

Vriendellijke groet,

Wil van Coeverden.

Julianaplantsoen 264 Diemen


Lieve sarah,

Op een regenachtige dinsdagmiddag zit ik met het gelukkigste gevoel ooit op de bank in mijn droompaleis.

Zonder jou vakkundigheid, creativiteit en doorzettingsvermogen zat ik hier niet.

Je hebt je kracht pas echt laten zien toen het eigenlijk allemaal leek mis te gaan, maar door jouw slimme denken,ervaring en kennis heb je het toch voor elkaar gekregen. Altijd bereikbaar en ALTIJD een oplossing!

Ik ben zo dankbaar dat JIJ op mijn pad bent gekomen. Ik wens iedereen zo'n makelaar toe, maar dat heb je al gemerkt!

Er zijn geen woorden om uit te spreken hoe dankbaar ik ben, dus dan maar gewoon een.... THANK YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lieve groet,

Ivo Chundro


Dear Sarah,

We would like to thank you very much for all your help getting our dreamhome. We had a very good experience with you.

All of the normal parts of the process - notary, survey, taxatie report etc - you organised well. And you were very helpful introducing us to - and arranging (and attending) all of the appointments at our house with the architects, the monument protection agency and the building inspector.

We found you very responsive - including at night and weekends - and enthusiastic.

Using you was definitely the right choice for us. I am sure we will be in touch :-)

Best regards,

Paul + Birgit
Bloemgracht 60


Hi Sarah,

Na alles wat je voor ons hebt gedaan verdient dit een referentie op jouw website.

Heel veel dank voor al je inzet, bij de verkoop van ons huis en ons huurhuis in Australie. Je hebt ons best wel verbaasd om in deze 'moeilijke' tijd ons huis binnen een week te verkopen!

Je bent een type van niet lullen; hard werken, altijd bereikbaar en volop positieve energie!

We wensen je heel veel geluk en succes met SOS Makelaardij en weet dat we je altijd zullen promoten bij vrienden in Amsterdam!

Groeten,

Klaasjan, Brechtje en Julius


Beste Sarah,

Bij onze eerste ontmoeting "verkocht" je mij mn eigen huis. Jouw manier van kijken en vertellen wat er geweldig was aan mijn te verkopen appartement, maakte dat ik zeker wist dat jij ook potentieele kopers zou overtuigen mn appartement te kopen.

Dit gebeurde ook binnen 1 week en voor de vraagprijs, en dat in deze roerige tijd in de huizenmarkt.

Ik dacht zo dat is makelijk verdient voor Sarah....

Maar niets bleek minder waar: de koper was veel eisend, Vve was te slapend, en jij gaat er achter aan en regelt het voor mij. Verzekeringstechnisch waren er problemen, jij gaat voortvarend te werk met de vastgoedbeheerder, samen regelen jullie op tijd een taxatie en de polis is inmiddels aangepast. Ook heb je veel werk verricht voor het vinden van de vergunning bij het stadsdeel t.a.v. de fundering.

Al met al was deze verkoop alles behalve simpel. Zonder jouw doorzettingsvermogen, enthousiaste zakelijk-. en doortastendheid en voortreffelijke communicatie had ik dit alles niet voor elkaar gekregen. Heel veel dank en ik zal heel veel (mond op mond) reclame voor je maken.

Ik wens iedere verkoper van een huis jou toe als makelaar. Sarah, Jou wens ik nog vele jaren hele goede zaken toe!!!

Gegroet,
een zeer tevreden klant.
Ellen M. de Waal


Beste Sarah,

Bij deze wil ik jou nogmaals hartelijk bedanken dat jij zelfs in deze tijd met al jou inzet enthousiasme en doorzettingsvermogen er voor gezorgd hebt, dat mijn huis zelfs in deze tijd goed is verkocht!

Uttam Wilheminastraat 1

Beste Sarah

Na zeer teleurgesteld te zijn door een andere makelaar die onze woning in 2 maanden niet getoond had, ontmoette ik Sarah op een maandagmiddag. Ik wilde eerst niet meer met een makelaar in zee, maar Sarah leek oprecht en zeer realistisch. Ik heb haar diezelfde dag toestemming tot verkoop van onze woning gegeven.

Binnen 48 uur bracht zij mij een bod met bijna de volle vraagprijs en dezelfde dag nog was de verkoop rond. Ook met de verdere afwikkeling tot aan de overdracht was zij altijd beschikbaar. Bij deze wil ik graag alle kopers en verkopers melden dat jullie op Sarah altijd kunnen rekenen

Juno Soeterink
Zieseniskade 18hs


Hi Sarah,

Nog veel dank voor al je inzet, positieve spirit en vooral doorzettingsvermogen bij de verkoop van mijn huis. Dit is een zeldzaam goed in de makelaarswereld. Geen glimmende scooters en snelle jongens met teveel haar in hun nek. Niet lullen; gewoon mouwen opstropen, hard werken, altijd bereikbaar, vol energie en branchekennis. In mijn optiek de juiste mix voor veel voorspoed met Sosmakelaars.

Ik wens je dan ook erg veel succes in de toekomst en ben vol vertrouwen dat je met deze inzet en instelling erg ver komt.

Hartelijke groet,

David (Sassenheimstraat 28-I)


Lieve sarah,

Je bent een topper 20 uur per dag werken en altijd vrolijk waar haal je je energie vandaan. Je hebt mijn kasteeltje verkocht met passie en gevoel. En vanaf nu krijgt ook iedereen ons spel Lifegame!

Ik raad iedereen aan zaken met je te gaan doen!

Ik wens je het aller beste!

Liefs

Victoria Belunina en Guus Twint


Beste Sarah,

Ik wens je alle goeds, geluk en gezondheid voor 2011!
Ik hoop dat je gezellige kerstdagen hebt (gehad).

Ik werd gebeld door een kennis die gelezen had op je site over Kadorient. Dat was heel leuk om te horen, bedankt voor deze positieve reclame! Ik heb inmiddels ook vele malen gezegd tegen mensen die me verbaasd vragen hoe ik mijn winkelpand heb kunnen kopen, dat ik dit te danken heb aan de beste makelaar die er is. Met al die positieve energie die, ook jij, in ons winkeltje hebt gestopt, kan het niet anders dan een groot succes worden/zijn. Vier keer in de krant, twee keer op tv, en interview uitgezonden op buurtkerstfeest. Ik heb mijn eerste grote bestelling (70 kerstkados) naar volle tevredenheid geleverd. Jakob en ik gaan proostend met jouw wijn (nog bedankt!) het nieuwe jaar in en jouw positieve en liefdevolle energie zal bij ons zijn.

Ik hoop je snel weer eens te zien,
Zodra je tijd hebt kom koffie/thee drinken, lunchen, soep eten.

Veel liefs,
Marianne, Jakob en Pim.