Vorige | Volgende
Verhuurd

Noorddammerlaan 124 I/II 1187AG AMSTELVEEN

Dit bedrijfsobject is onlangs door ons verhuurd

Neem contact met ons op

06-20088008

mail@sosmakelaars.nl

Omschrijving

Rijksmonument op goed bereikbare locatie in Amstelveen/Bovenkerk aan het water van De Poel, grenzend aan het Amsterdamse Bos en uitstekende parkeergelegenheid. Nabij uitvalswegen, Schiphol, winkels en openbaar vervoer voor de deur (bus). Wandelen in de zomer en (mogelijk) schaatsen in de winter tijdens de lunchpauze of voor/na werktijd. Eerste en tweede verdieping van dit fraaie vakwerkpand zijn...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoor/praktijkruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp kantoorruimte
226 m²

Omschrijving

Rijksmonument op goed bereikbare locatie in Amstelveen/Bovenkerk aan het water van De Poel, grenzend aan het Amsterdamse Bos en uitstekende parkeergelegenheid. Nabij uitvalswegen, Schiphol, winkels en openbaar vervoer voor de deur (bus). Wandelen in de zomer en (mogelijk) schaatsen in de winter tijdens de lunchpauze of voor/na werktijd.
Eerste en tweede verdieping van dit fraaie vakwerkpand zijn beschikbaar voor rustig kantoorgebruik. Gezien de uitstraling van dit monument kan met wensen van toekomstige huurders rekening worden gehouden in onderling overleg.
Indeling: Entree, hal (gemeenschappelijk), trap naar eerste verdieping, overloop, drie royale werkkamers, waarvan twee met ingebouwde kasten, keuken, toilet; trap naar tweede verdieping met brede overloop, twee ruime werkkamers en twee grote archiefruimten.
Begane grond en souterrain zijn nog in gebruik als "Parochiecentrum" ten behoeve van diverse bijeenkomsten.
Gas-, water- en elektrameters zijn gemeenschappelijk en zullen afzonderlijk in rekening worden gebracht verbruik, rekening houdend met redelijk te schatten kosten. Kortom: werken in een mooie, ontspannen omgeving in de directe nabijheid van Amsterdam.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
nee

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoor/praktijkruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
226 m²

Foto's

Kaart Noorddammerlaan 124 I/II 1187AG AMSTELVEEN

naar Noorddammerlaan 124 I/II 1187AG AMSTELVEEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand